برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
تاریخ : چهارشنبه 1 خرداد 1398
کد 1

گزارشی از برگزاری دوره ی Ph.D by research توسط مرجع تخصصی توسعه دانش ترافیک

در این کارگاه، طی جلسه اول، آشنایی با Arc map و آشنایی با ابزارهای مختلف آن از قبیل Georefrencing، Editor، Symbology، و همچنین google earth، global mapper، خروجی نقشه، توضیحی در خصوص GPS و داده های ماهواره ای
 
  • برگزاری کارگاه سه روزه ی GIS (دکتر ملکی)
در این کارگاه، طی جلسه اول، آشنایی با Arc map و آشنایی با ابزارهای مختلف آن از قبیل Georefrencing، Editor، Symbology، و همچنین google earth، global mapper، خروجی نقشه، توضیحی در خصوص GPS و داده های ماهواره ای، معرفی و دانلود لایه های اطلاعاتی از سایت OSM انجام شد.
در دومین جلسه، واردسازی دادههایGPSبه GIS، زمین مرجع سازی تصاویر (Georeferencing)، ساخت عوارض برداری (Digitizing)، تصحیح عوارض برداری، ساخت اطلاعات توصیفی، آشنایی با سیمبولوژی، نمادگذاری بر اساس پارامترهای کمی و کیفی، برش بر روی لایه های برداری، برش بر روی لایه های رستری، اتصال لایه های برداری به یکدیگر، نحوه تغییر سیستم تصویر لایه ها، نحوه ایجاد لایه حریم توضیح داده شد.
در جلسه آخر، کار با Arc Scene، تهیه نقشه های استاندارد، آشنایی با بخش  Layout و منوی  Insert، جایگذاری دیتافریم ها در نقشه خروجی، آشنایی با عنوان نقشه و نوار مقیاس و گریدبندی نقشه، همپوشانی لایههای رستری، سنجش از دور و تصاویر ماهوارهای، مروری بر کاربردهای GIS و سنجش از دور در نظام سلامت ارائه شد.
 

 
 
 
  • برگزاری کارگاه برنامه نویسی آماری به زبان R (دکتر سربخش)
سرفصل مطالب این کارگاه آموزشی به شرح زیر می‌باشد:
تاکنون سه جلسه برگزار گردیده است و یک جلسه نیز با هماهنگی تا خرداد ماه سال 1398 برگزار خواهد گردید
 
 
 
 
 
  • بازدید از کوهورت آذر(بررسی شیوع بیماری های های غیرواگیر) به همراه آقای دکتردستگیری
 
در راستای برگزاری اولین جلسه ژورنال کلاب مرکز تحقیقات دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی با هدف آشنایی با بهترین نمونه های فعالیتهای علمی-تحقیقاتی کشوری، این بازدید جهت آشنایی با ستاد کوهورت آذر، اطلاع رسانی و استفاده از اطلاعات کوهورت آذر برپا شد.
در ابتدا، طی نشستی در سالن کنفرانس مرکز، آقای دکتر دستگیری کلیاتی در خصوص کوهورت آذر و تاریخچه آن ارائه فرمودند. سپس، خانم دکترفرامرزیبعنوان عضو کمیته اجرایی، گزارشی با جزئیات بیشتر در مورد کوهورت آذر ارایه نمودند و شرکت کنندگان را در جریان فعالیت های انجام شده و پتانسیلهای طرح قرار دادند.
بعد از اتمام بحث و گفتگو در خصوص مراحل و شرایط اجرایی و همچنین امکان مشارکت های علمی بالقوه، بازدید از بخش بیوبانک مرکز بعمل آمد و اطلاعات لازم ارائه شد.
 
  • "پروژه مشترک علمی-پژوهشی با کشور فنلاند"
 
در راستای گسترش همکاری های بین المللی مرکز تحقیقات پیشگیری از آسیب حوادث جاده‌ای، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، یکی از اولین پروژه های مشترک علمی-پژوهشی این مرکز با دانشگاههای خارجی مورد مذاکره قرار گرفت. مرکز تحقیقات پیشگیری از آسیب، دانشگاه تورکو، فنلاند، طرف همکار در این پروژه می باشد.
پروژه مذکور در قالب چهار طرح علمی-پژوهشی منسجم و مرتبط اجرا خواهد شد. دو طرح اول پروژه، بخش اپیدمیولوژیک و طرح سه و چهار آن بخش آزمایشگاهی پروژه مشترک را تشکیل می‌دهند.
 
  • برنامه های در دست اقدام
 
1- برگزاری ژورنال کلاب بصورت ماهیانه
2- ارزیابی پروپوزالها
(پروپوزالهایی که مربوط به مرکز است و از لحاظ کیفیتمتدولوژی در سطح پایین یا متوسطی می باشندتوسط دانشجویان Ph.D  مورد تجدید نظر قرار گرفته و ارتقا یابند)
3- گزارش پیشرفت هرسه ماه یکبار
 
  • تایید شده
  • در 1398/04/24
  • ساعت 10:59